• Pregleda: 1643

Od sutra prijave na fakultete

Sutra počinju prijave na fakultete u Subotici. Prijava na Građevinski fakultet trajaće do petka od 10 do 13 časova. Fakultet može da upiše 144 studenta, od čega je 120 mesta na budžetu, a 24 samofinansirajućih studenata. Prijemni ispit na Građevinskom fakultetu biće održan 4. jula u 10 sati.
Od sutra prijave na fakultete

Kada je reč o Ekonomskom fakultetu prijave su takođe do petka, dok će se polaganje prijamenog ispita održati 2. jula. Ekonomski fakultet ove godine ima mesta za 1060 studenata, od čega je 469 mesta na budžetu, 541 samofinasirajućih, i 50 samofinansirajućih studenata po profilu učenja na daljinu.

Do petka 29. juna traju prijave i na Učiteljskom fakultet na mađarskom jeziku od 9 do 12 časova. Od 55 slobodnih mesta, 35 je na budžetu, dok je ostatak samofinansirajući. Provera sposobnosti održaće se 2. jula u 9 časova, dok će dva dana kasnije, 4. jula takođe u 9 čsova biti održan prijamni ispit.

povezane teme

1
io Odgovori
lepa vremena.i ja sam ih zivela pre 20-tak godina ali mi se na kraju smucio od Bozovica i ostale druzine profesora, koji su sve radili osim posao profesora na fakultetu gde su imali katedru.da ne govorimo o famoznoj asistentkinji bozovica, ne secam se njenog imena, koja je "predavala" znjauci knjigu na pamet.isto je ocekivala i od studenata.ludnica!!jadno je sto ista o ekonomiji nije nista znala.kako je danas na ekonomskom fakultetu????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.