Komentara: 4
Pregleda: 5858

Od subote letnji red vožnje saobraćanja gradskih autobuskih linija

06.06.2014. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
Od sutra stupa na snagu novi, letnji, red vožnje gradskog saobraćaja. Ovom plrikom doći će do većih promena u redu vožnje, posebno na linijama 2,3,6 i 8, saopšteno je iz Suboticatransa.
Od subote letnji red vožnje saobraćanja gradskih autobuskih linija

Na liniji 2 su uvedeni celodnevni polasci subotom i nedeljom na relaciji Srpski šor - Jadran - Lifka dok će radnim danima angažovanjem još jednog vozila autobusi saobraćati na 30 minuta umesto dosadašnjih 60 minuta.

Na liniji 3, subotom i nedeljom, autobusi saobraćaju na 45 minuta umesto dosadašnjih 60 minuta dok će i nedeljom putnici imati rane jutarnje i kasnije večernje polaske.

Na liniji 6 radnim danima će autobusi saobraćati na 20 minuta umesto dosadašnjih 22-23 minuta dok će u vršnim periodima biti uvedeno i dodatno vozilo koje će saobraćati na relaciji Calzedonia-Lifka-centar grada i koji će saobraćati između redovnih polazaka linije 6. Navedeni polasci će biti označeni oznakom "C" u redu vožnje. Polasci sa oznakom "C" će se realizovati gradskim minibus vozilom.

Linija 8 dobija celodnevne polaske radnim danima, subotom i nedeljom. Novi polasci će saobraćati na relaciji Železničko naselje-Jadran-Lifka i biće označeni oznakom "8A".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5858
Povezane teme

Suboticatrans

red vožnje

red vožnje autobusa

javni prevoz

autobuska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.