• Pregleda: 5344

Od subote letnji red vožnje saobraćanja gradskih autobuskih linija

Od sutra stupa na snagu novi, letnji, red vožnje gradskog saobraćaja. Ovom plrikom doći će do većih promena u redu vožnje, posebno na linijama 2,3,6 i 8, saopšteno je iz Suboticatransa.
Od subote letnji red vožnje saobraćanja gradskih autobuskih linija

Na liniji 2 su uvedeni celodnevni polasci subotom i nedeljom na relaciji Srpski šor - Jadran - Lifka dok će radnim danima angažovanjem još jednog vozila autobusi saobraćati na 30 minuta umesto dosadašnjih 60 minuta.

Na liniji 3, subotom i nedeljom, autobusi saobraćaju na 45 minuta umesto dosadašnjih 60 minuta dok će i nedeljom putnici imati rane jutarnje i kasnije večernje polaske.

Na liniji 6 radnim danima će autobusi saobraćati na 20 minuta umesto dosadašnjih 22-23 minuta dok će u vršnim periodima biti uvedeno i dodatno vozilo koje će saobraćati na relaciji Calzedonia-Lifka-centar grada i koji će saobraćati između redovnih polazaka linije 6. Navedeni polasci će biti označeni oznakom "C" u redu vožnje. Polasci sa oznakom "C" će se realizovati gradskim minibus vozilom.

Linija 8 dobija celodnevne polaske radnim danima, subotom i nedeljom. Novi polasci će saobraćati na relaciji Železničko naselje-Jadran-Lifka i biće označeni oznakom "8A".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Iki Odgovori
Poštovani, bilo bi dobro da se uvede i jedna međugradska linija, radnim danima i subotom, Subotica-Sombor ujutro oko 6-6h15' pošto Severtrans ukida polazak u 6h i 20min iz Subotice od 07.06.2014. i putnici nemaju čime da idu na posao u Sombor, i obrnuto (a polazak Subotica Transa je kasno, tek oko 7h).
snorkel Odgovori
Sutrans treba ukinuti
SAKI Odgovori
kada će suboticatrans produžiti liniju 16 preko 51 divizije do jovna mikića završetka asfalta?
drmr Odgovori
Sutrans je smeće!!!! Neljubazno osoblje,skupe karte,drndavi autobusi...uaaaa sutrans
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.