Komentara: 94
Pregleda: 21202

Od ponedeljka autobusi voze po subotnjem redu vožnje

17.02.2019. u 14:39h > 18.02.2019. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
Korisnici usluga javnog prevoza JP "Subotica-trans" od ponedeljka treba da računaju da će red vožnje biti organizovan po subotnjem rasporedu - do daljnjeg.
Od ponedeljka autobusi voze po subotnjem redu vožnje

Nakon što su u sredu saopštili da imaju problema sa brojem raspoloživih vozača za nesmetano funkcionisanje saobraćaja na gradskim i prigradskim linijama, koje je rezultiralo ukidanjem nekih polazaka, danas iz JP "Subotica-trans" stiže nova informacija, koja nažalost neće obradovati korisnike njihovih usluga.

- Zbog daljeg povećanja broja vozača na bolovanju a u cilju lakšeg korišćenja javnog gradskog i prigradskog prevoza za putnike autobusi će od ponedeljka,  18. februara, saobraćati po subotnjem redu vožnje. - saopštilo je gradsko transportno preduzeće

Pored navedenog doći će do dalje redukcije polazaka i to, na liniji 16 (Teslino naselje - Aleksandrovo) neće saobraćati autobusi 8:20 i 9:50 iz Teslinog naselja odnosno 9:05 i 10:35 iz Aleksandrova, zatim linija 8a (Železničko naselje - Lifka) neće saobraćati.

"Subotica-trans" takođe obaveštava da se otkazuju polasci na relaciji Subotica-Segedin sa vremenom polaska u 6:30 iz Subotice i 12:30 iz Segedina se, polazak u 11:40 na relaciji Subotica - Novi Sad, kao i polazak u 20:00 Iz Novog Sada. Pored navedenog otkazuje se i polazak iz Subotice prema Somboru u 7:00 i povratak iz Sombora 10:15.

Iz Subotica-transa apeluju na putnike da se blagovremeno informišu o vremenima polazaka i načine na koje saobraćaju linije po subotnjem redu vožnje, uz napomenu da će autobusi po ovom režimu saobraćati do povećanja broja raspoloživih vozača.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 94
Pregleda: 21202

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

gradski prevoz

javni prevoz

autobuske linije

saobraćanje autobusa

autobuski prevoz

prevoz putnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.