Komentara: 32
Pregleda: 16232

Nova redukcija polazaka u javnom prevozu

19.02.2019. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Nova redukcija polazaka u javnom prevozu

Zbog daljeg povećanja broja vozača na bolovanju, a u cilju lakšeg korišćenja javnog gradskog i prigradskog prevoza, autobusi JP "Subotica-trans" će od srede, 20. februara, saobraćati po redu vožnje za subotu. Pored toga, doći će i do dalje redukcije sledećih polazaka:

Na liniji 16 (Teslino naselje - Aleksandrovo) neće saobraćati autobusi od 8:20 i 9:50 iz Teslinog naselja, odnosno od 9:05 i 10:35 iz Aleksandrova.

Linija 4 (Veliki Radanovac - Lifka), linija 8a (Železničko naselje - Lifka), kao i linija 8 (Železničko naselje - Aleksandrovo) neće saobraćati.

Na liniji 6 (Mali Bajmok - Vikend naselje) polazak u 15:25 od "Swarovskog" će se obaviti u 15:20 od stajališta "Kalcedonija", te iz preduzeća mole putnike koji putuju sa stajališta "Swarovski" da pređu do navedenog stajališta.

Polasci na relaciji Subotica - Segedin sa vremenom polaska u 6:30 iz Subotice i 12:30 iz Segedina se otkazuju, a takođe se otkazuje i polazak iz Subotica prema Somboru u 7:00 i povratak iz Sombora 10:15.

Iz nadležnog preduzeća mole putnike da se blagovremeno informišu o vremenima polazaka i načinima na koje saobraćaju linije po subotnjem redu vožnje, da bi blagovremeno mogli da stignu na svoja radna mesta.

Po ovakvom režimu saobraćaja, autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati do povećanja broja raspoloživih vozača.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 nedelje
Komentara: 32
Pregleda: 16232

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

gradski prevoz

javni prevoz

izmena reda vožnje

autobuski prevoz

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.