Komentara: 40
Pregleda: 17239

Od ponedeljka, 19. jula, na duže se zatvara za saobraćaj put Aleksa Šantić-Svetozar Miletić

15.07.2021. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Od ponedeljka, 19. jula, na duže se zatvara za saobraćaj put Aleksa Šantić-Svetozar Miletić

Zbog izvođenja radova na državnom putu IB reda br. 12, na deonici puta od 28. do 40. kilometra (Aleksa Šantić - Svetozar MIletić) od 19. jula do 2. novembra 2021. godine doći će do preusmeravanja saobraćaja na putanju Bajmok - Pačir - Stara Moravica - Bački Sokolac - Telećka - Kljajićevo - Čonoplja - Svetozar MIletić.

Radovi na putu koji povezuje Suboticu i Sombor, dužine oko 13 kilometara, će trajati tri i po meseca, a  izvodiće ih kompanija Vojput. Mole se vozači da u navedenom periodu poštuju saobraćajnu signalizaciju i uputstva za alternativno kretanje motornih vozila.

Od ponedeljka, 19. jula, na duže se zatvara za saobraćaj put Aleksa Šantić-Svetozar MiletićOd ponedeljka, 19. jula, na duže se zatvara za saobraćaj put Aleksa Šantić-Svetozar Miletić

Koristeći alternativni pravac vozači će od Bajmoka do Sombora putovati skoro sat vremena, odnosno 55 kilometara, umesto dosadašnjih pola sata, odnosno 33 kilometra preko sela Aleksa Šantić i Svetozar Miletić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 17239

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.