Komentara: 13
Pregleda: 5865

Od petka isplata akcija Agrokombinata

28.06.2012. u 11:25h
Izvor: Radio Subotica
Dosta zbunjujuće informacije stizale su sa više strana u poslednje dve nedelje i prema poslednjim vestima koje nam javlja Radio Subotica - akcionari Agrokombinata biće isplaćeni u petak.
Od petka isplata akcija Agrokombinata

Od petka počinje isplata prvog dela akcija malim akcionarima "Agrokombinata", potvrdio je za Radio Suboticu vlasnik brokerske kuće SBD Radivoj Belančić. On kaže da će na račune blizu hiljadu malih akcionara biti isplaćena suma od 130 miliona dinara, dok će preostalih 90 miliona dinara dobiti država.

Cena akcije je 190 dinara, a isplata će u dvadesetak banaka trajati tri–četiri dana. Isplata drugog dela akcija malim akcionarima biće obavljena na jesen

Sve one koje interesuje polemika i informacije sa terena koje su stizale ovih dana, a nisu zvanične već su stizale od strane samih akcionara - mogu da pogledaju komentare posetilaca na linkovima koji se nalaze ispod.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5865
Povezane teme

agrokombinat subotica

akcionari agrokombinata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.