Komentara: 10
Pregleda: 4296

Šta se dešava sa akcijama Agrokombinata?

27.06.2012. u 12:11h
Poslednjih nedelju dana obeležilo je lepo vreme i visoke temperature koje je takvo kakvo jeste, sviđalo se to nama ili ne. Što se tiče vrućih tema na našem sajtu izdvojili bismo "muke" akcionara Agrokombinata koji su za poslednje 2 nedelje dana imali 2 članka koji su bili posvećeni njihovoj borbi da ostvare svoja prava.
Šta se dešava sa akcijama Agrokombinata?

Interesantan je pravac kojim se razvila polemika kroz komentare na ove vesti i kako posetioci, pretpostavljamo akcionari, aktivno učestvuju i pozivaju na solidarnost, prenose se rezultati najnovijih dešavanja, sastanaka i pokušaja da izvuku "svoj dinar" iz Agrokombinata.

Kroz komentare jedni pozivaju na proteste pa se drugi jave da je postignut dogovor, sledi par komentara koji najavljuju raspetljavanje čitavog slučaja pa onda opet "blokada" i najnovije vesti o obrtu situacije, možda i koja dezinformacija ali to je Internet i sloboda putovanja i deljenja informacija - ujedno i mogućnost da se ovakav vid komunikacije zloupotrebi. Sve je to Internet.

Ove poslednje dve vesti postale su izuzetno popularne, sa mnogo učesnika, oko 50 komentara sa mnogo interesantnih detalja koji se verovatno nikada zvanično ne bi našli u vestima - to je pravo koje omogućavamo posetiocima sajta. Pomenute vesti su mnogo puta deljene preko društvenih mreža, slalo se direktno na e-mail, pa čak je bilo i slučajeva, kako nam javlja jedan od posetilaca, da se odštampaju komentari i zatim odnesu onima koji nisu u mogučnosti da to isprate na Internetu a učestvuju u istoj "borbi".

Pored ove dve vesti nedavno je objavljena i pištaljka "Odugovlačenje isplate akcionarima Agrokombinata", koja ima desetak komentara i koja je takođe dosta deljena po društvenim mrežama.

Drago nam je ukoliko smo makar i na ovaj način uspeli da povežemo akcionare i da omogućimo da razmenjuju aktuelnosti iz svakodnevnih aktivnosti oko slučaja "Agrokombinat".

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4296
Povezane teme

agrokombinat subotica

akcionari agrokombinata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.