Komentara: 5
Pregleda: 5036

Od 1. oktobra počinje Jesenja akcija čišćenja grada

26.09.2015. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
U okviru jesenjeg komunalnog uređenja gradskih i prigradskih mesnih zajednica, 1. oktobra (ćetvrtak) počinje Jesenja akcija čišćenja grada. Plan postavljanja kontejnera možete da pogledate u okviru vesti.
Od 1. oktobra počinje Jesenja akcija čišćenja grada

Planom je predviđeno da JKP „Čistoća i zelenilo“ postavlja kontejnere zapremine pet kubnih metara za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na standardnim lokacijama prema planu i dinamici postavljanja. Postavljanje se vrši do 8 časova, a kontejneri se prazne od 13 do 15 časova i od 18 do 20 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ vršiće uređenje punktova.

U prigradskim mesnim zajednicama Čantavir, Dušanovo, Višnjevac, Đurđin, Novi Žednik i Stari Žednik sakupljanje kabastog otpada vršiće se tako što će građani iznositi kabasti otpad ispred svojih kuća, odakle će se otpad odvoziti na gradsku deponiju.

Stručni nadzor nad realizacijom akcije čišćenja i uređenja grada Subotice u 2015. godini sprovodiće JP „Direkcija za izgradnju grada Subotice” i Služba za inspekcijsko-nadzorne poslove Gradske uprave Subotica.

Akcija se odvija u vremenskom periodu od 1. oktobra do 24. novembra prema rasporedu definisanom u planu, a raspored možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5036

Povezane vesti

Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.