• Pregleda: 1588

Obustavljena mera zabrane poseta pacijentima u Opštoj bolnici

Obustavljena mera zabrane poseta pacijentima u Opštoj bolnici

U skladu sa promenom intenziteta aktivnosti virusa gripa i aktuelnom epidemiološkom situacijom prema praćenim parametrima, Opšta bolnica Subotica donela je odluku da obustavi meru zabrane poseta pacijentima koji borave u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Naime, mera zabrane poseta i okupljanja osoba koje nisu zaposlene u Opštoj bolnici prethodno je uvedena 10. januara, zbog aktuelne epidemiološke situacije morbila, sezonskog gripa i drugih akutnih respiratornih infekcija.

Od juče, 8. marta, ova odluka je stavljena van snage, a poseta pacijentima biće dozvoljena u skladu sa važećim kućnim redom, saopštili su iz Opšte bolnice Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Kolompar Gustika Odgovori
No fala bogu napokon mozemo citava familija da idemo u posetu mojoj sestri u bolnicu tamo lezi.
Jedva smo cekali ja, moja tri brata i dve sestre da mozemo da ju posetimo.
Povescemo i mojja cetiri sina sa snajama i 9 mojih unuka od njih i dve cerke sa njihovi muzi i 7 unuka od njih
Natam se da ce sve da nas puste u bolnicu. davno nisam video sestru sigurno ce se jako radovati kad nas sve vidi na okupu.
Ne znam samo dal mozemo u bolnicu ugurati i kolica za bebe jer ih imamo cetiri bebe.
xy Odgovori
Gustika, gde su biste Matka Vukovica, Lazara Nesica i Kizur Istvana?
Kolompar Gustika
@XY
Za kradonje je mindegy dal je to bista Matka ratka Laze Kizura broza il Macike jel je to samo kilogrami necega zlato bronza srebro mesing bakar.
Za kradonju nebitno ko je na spomenik tebi bitno??
A tebe sram da te bude kad tako pokazujes prstom, valda polisajsi znaju svoj posao i naci ce ko je kradonja ako oce ako nece onda opet mindegy.
Ovde tema bolmica a ne kradene biste pogledaj gore naslov.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.