Komentara: 7
Pregleda: 2414

Obuka za sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama

19.02.2016. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Menadžeri u sektoru ljudskih resursa, specijalisti za HR, psiholozi, zaposleni u sektoru bezbednosti, vlasnici firmi, ali i studenti (psihologije, ekonomije, menadžmenta) imaće priliku u martu da u Subotici prođu kroz obuku za izgradnju etički izuzetne organizacije, odnosno sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama.
Obuka za sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama

Trodnevnu obuku, koja se organizuje 12., 13. i 20. marta u prostorijama Psihološkog centra Proaktiva u Subotici, vodiće psihološkinja dr Dragana Mitrić – Aćimović, koja je doktorirala na psihologiji korupcije, i beleži značajno iskustvo u selekciji kadrova i konsaltingu u domaćim firmama.

Učesnici obuke će biti naučeni kako da unaprede selekciju kadrova – pronađu one koji su moralno izvrsni i one koji su skloniji potkradanju poslodavaca, prevarama i korupciji. Takođe će steći znanje o tome šta se sve treba preduzeti u jednoj organizaciji kako bi postala etički izuzetna, što joj dugoročno garantuje veći profit i napredak.

Za polaznike su obezbeđeni sertifikati. Mejl za informacije i prijave za obuku je office@psiholoskicentar.com. Prvih troje prijavljenih koji navedu da su vest videli na portalu subotica.com samo danas ostvaruju deset posto popusta na kotizaciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2414
Povezane teme

korupcija

stop korupciji

predavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.