• Pregleda: 2070

Obuka za sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama

Menadžeri u sektoru ljudskih resursa, specijalisti za HR, psiholozi, zaposleni u sektoru bezbednosti, vlasnici firmi, ali i studenti (psihologije, ekonomije, menadžmenta) imaće priliku u martu da u Subotici prođu kroz obuku za izgradnju etički izuzetne organizacije, odnosno sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama.
Obuka za sprečavanje prevara i korupcije u organizacijama

Trodnevnu obuku, koja se organizuje 12., 13. i 20. marta u prostorijama Psihološkog centra Proaktiva u Subotici, vodiće psihološkinja dr Dragana Mitrić – Aćimović, koja je doktorirala na psihologiji korupcije, i beleži značajno iskustvo u selekciji kadrova i konsaltingu u domaćim firmama.

Učesnici obuke će biti naučeni kako da unaprede selekciju kadrova – pronađu one koji su moralno izvrsni i one koji su skloniji potkradanju poslodavaca, prevarama i korupciji. Takođe će steći znanje o tome šta se sve treba preduzeti u jednoj organizaciji kako bi postala etički izuzetna, što joj dugoročno garantuje veći profit i napredak.

Za polaznike su obezbeđeni sertifikati. Mejl za informacije i prijave za obuku je . Prvih troje prijavljenih koji navedu da su vest videli na portalu subotica.com samo danas ostvaruju deset posto popusta na kotizaciju.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
maslacak Odgovori
dok se ne prouici psiholoski lik kriminalca koji iskoristava sistem ,isti ti kriminalci ojadise nam drzavu i gradjane .posto se kadrovi u srbiji biraju po partijskoj pripadnosti ovde vec otpadaju moralno izvrsni .
barbara Odgovori
Bla,bla truć! Kome služi ta obuka?najbolja rečenica je."Učesnici obuke će biti naučeni kako da unaprede selekciju kadrova – pronađu one koji su moralno izvrsni i one koji su skloniji potkradanju poslodavaca, prevarama i korupciji". Za to ne treba obuka-privatni poslodavac se dobro raspita ili prima po preporuci, a u javnim preduzećima, državnim i opštinskim službama ionako se zapošljavaju poltroni, korupcionaši (platiš radno mesto i gotovo), partijski botovi! ne treba tu nikakvo predavanje i mlaćenje prazne slame! E, čega se neće setiti da zarade kintu. čuj obuka za glupost!
apsurd Odgovori
Nema od ovoga nista
paradoks Odgovori
Ne moze nama pomoci trogodisnja obuka, a ne trodnevna.
forest gamp Odgovori
Sertifikat za primenu Mobinga , ali na perfidniji nacin.
Oko sokolovo Odgovori
Kurs za neupotrebljivi sertifikat. Jedan od načina da se naivnima uzme novac.
lakumity Odgovori
Ako takvim stručnjacima oko ove teme treba obuka onda su u startu promašili profesiju.
Dok su na delu zapošljavanja preko partijskih i rođačkih veza, pokrivenih kojekakvim educons, megadens i sličnim sertifikatima - mrka kapa.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.