Komentara: 5
Pregleda: 6898

Objavljen raspored dece u obdaništima

23.08.2018. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
PU "Naša radost" objavila je juče raspored dece po vrtićima pod okriljem ove ustanove. Liste su okačene na oglasnim tablama vrtića.
Objavljen raspored dece u obdaništima

Liste, koje roditelji mogu da vide isključivo na oglasnim tablama objekata, u odnosu na prethodne godine kasnile su tri sedmice, što je pojedinim roditeljima, u jeku godišnjih odmora, produžilo neizvesnost.

Predškolska ustanova "Naša radost" ove godine brinuće o smeštaju 4.285 dece uzrasta od 1 do 6,5 godina, odnosno oko 200 dece više nego prošle godine. PU "Naša radost" na teritoriji Grada Subotice raspolaže sa 54 objekta odnosno ima angažovano 347 vaspitačica (43 medicinske sestre-vaspitača za jaslene grupe i 304 vaspitača u vrtićkim grupama).

Objavljen raspored dece u obdaništima

Celodnevni boravak u objektima ove ustanove iznosi 3.300 dinara, što se smatra najnižom cenom u Srbiji. Ustanova ima tri pedagoške jedinice, a rad se odvija na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6898

Povezana vest

Povezane teme

Naša Radost Subotica

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.