Komentara: 12
Pregleda: 4158

Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja

20.11.2013. u 16:26h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Subotice Modest Dulić danas je zvanično otvorio put u ulici Ferenci Iboje.
Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja

Na asfalt u dužini od nešto manje od jednog kilometra, stanovnici ulice čekali su tačno 50 godina. Projekat je odobren još davne 1963 godine, a tek ove pronašla su se sredstva za njegovu realizaciju.

Urađen je grubi sloj asfalta, dok će finalni sloj, ukoliko vreme dozvoli biti postavljen u roku od nekoliko dana. Vrednost projekta je oko 20 miliona dinara.

Ferenci Iboje je jedna od 13 ulica koja je obuhvaćena programom asfaltiranja za 2013 godinu. Prema rečima direktorice Direkcije za izgradnju grada Snežane Pejčić, realizacija programa je pri kraju, nekoliko ulica je završeno, dok  još u  4 treba da se izvede završni sloj asfalta.

Ona očekuje završetak radova sledeće nedelje. A ukoliko vremenske prilike ne dozvole, finalni sloj asfalta će biti urađen početkom proleća, kada je i planiran nastavak radova na programu asfaltiranja.

Izvor: RTV City
Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenci Ibolja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 4158

Povezane vesti

Povezane teme

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.