Komentara: 17
Pregleda: 7008

Sastanak u vezi asfaltiranja ulice Ferenci Ibolje

05.10.2012. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Meštani MZ Mali Radanovac, odnosno meštani ulice Ferenci Ibolje, sastali su se juče u prostorijama mesne zajednice kako bi pronašli rešenje za njihovu neasfaltiranu ulicu, za koju im je bilo obećano da će biti asfaltirana. Na sastanak su pozvali i nadležne iz lokalne samouprave, za koje su pripremili kratku prezentaciju sa slikama ove ulice, međutim nisu imali kome da je pokažu.
Sastanak u vezi asfaltiranja ulice Ferenci Ibolje

U MZ Mali Radanovac su sve ulice asfaltirane osim Ferenci Ibolje, zbog čega su građani koji žive u njoj, ogorčeni. Meštani koji su se okupili u prostorijama MZ kažu da ulica ima svu moguću infrastrukturu, osim asfalta.

Ulica Ferenci Ibolje je svake godine bila prioritet u infrastrukturalnom projektu ove mesne zajednice, iz razloga što je to najduža ulica u ovom delu.

Rešenje o asfaltiranju ove ulice doneto je u maju ove godine u okviru odluke Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Da li će Fond za kapitalna ulaganja imati sredstava da finansira i ovaj projekat zavisi od rebalansa republičkog budžeta, od kojeg zavisi punjenje fonda, ali bez obzira na to Grad će se pre svega usresrediti na asfaltiranje prioritetnih ulica, što je za sada ulica Jovana Mikića, odnosno Čordaški put. Tek nakon toga, dolaze na red ostale ulice, a jedna od njih je i Ferenci Ibolje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 7008

Povezane vesti

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.