Komentara: 18
Pregleda: 4900
Foto

Obeleženo 50 godina postojanja MZ "Mali Bajmok"

27.09.2014. u 19:31h
Izvor: Subotica.com
Danas je u Mesnoj zajednici "Mali Bajmok" kroz svečanost obeležen veliki jubilej od 50 godina postojanja tokom koje je održana svečana sednica i prigodan kulturno umetnički program. Predsednik MZ izjavio je da je ovaj deo grada danas jedan od najrazvijenijih u gradu, a veliki doprinos tome daje i industrijska zona.
Obeleženo 50 godina postojanja MZ "Mali Bajmok"

Predsednik MZ "Mali Bajmok" Darko Antelj izjavio je da  je ova zajednica do pre nekih 8 godina bila jedna od najlošijih, bukvalno bez kompletne infrastrukture, a danas sa ponosom mogu da kažu da su jedna od uređenijih mesnih zajednica u Subotici.

- "Sredili smo ambulantu i zajedničku salu koja je na raspolaganju svim građanima ovog dela grada, završena je kompletna infrastruktura, što se tiče kolovoza, trotoara, kanalizacije, vodovodne mreže i optičkih kablova, tako da sada sa ponosom kažemo da smo posle Prozivke jedna od najrazvijenijih MZ" - izjavio je Antelj

Antelj je takođe dodao da veliku ulogu u razvoju MZ "Mali Bajmok" igra i Privredna zona koja je omogućila mnogim malobajmočanima da nađu svoja radna mesta.

"Trudićemo se da nastavimo da budemo servis svih građana i da život u našoj mesnoj zajednici bude još kvalitetniji i bolji." - zaključio je Antelj

Obeleženo 50 godina postojanja MZ "Mali Bajmok"

Na svečanoj sednici povodom velikog jubileja od gradskih zvaničnika prisustvovao je Mirko Bajić, zamenik predsednika Skupštine grada, kao i mnogi građani Malog Bajmoka koji su pomogli u razvoju ove zajednice. Svečani kulturno-umetnički program nastavljen je u velikoj sali uz nastup umetničkih društava iz ove zajednice.

Bajić je čestitao rukovodstvu Mesne zajednice na jubileju i poželeo im još dugo godina uspešnog razvoja, evocirajući sećanja na jedan deo života kada je i sam učestvovao u razvoju ovog dela grada.

- "Ova mesna zajednica mnogo se razvila u odnosu na prethodni period i mislim da su se pokazali kao dobar primer kako treba organizovati i razvijati svoj kraj. Tu su i dalje problemi koje treba rešavati, ali mislim da ste na dobrom putu. Mnogo toga što je urađeno ne samo da se vidi nego to i osećaju građani i želim vam mnogo uspeha u daljem razvoju" - izjavio je Bajić

Bajić je takođe naglasio da će grad jednako pomagati razvoj svih mesnih zajednica u Subotici, naravno i Mali Bajmok, te da će ta pomoć biti u skladu sa mogućnostima.

Obeleženo 50 godina postojanja MZ "Mali Bajmok"

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok" Obeležavanje 50 godina MZ "Mali Bajmok"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 4900
Povezane teme

mirko bajić

mali bajmok

darko antelj

mz mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.