Komentara: 4
Pregleda: 2375

Obeležen Dan MZ "Centar III"

21.11.2014. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Juče je obeležen Dan Mesne zajednice Centar III. Mesna zajedica Centar III je osnovana 1964. godine, tako da se ove godine proslavljalo jubilarnih 50 godina ove MZ. Svečani prijem se održao u holu zgrade Nove opštine.
Obeležen Dan MZ "Centar III"

Prisutnima se prvo obratio predsednik Saveta MZ "Centar III" Slobodan Vujković rečima: “Mi smo se u poslednje tri godine borili za prava građana naše Mesne zajednice. Da li smo uspeli ili nismo do kraja, ne znam, to će reći sami građani”.

Više o radu Mesne zajednice "Centar III" govorio je gospodin Vladimir Grahovac  koji  obavlja dužnost sekretara:

- “Čini mi se da aktivnosti koje smo imali u prethodne četiri godine značajno prevazilaze prethodni period. Mnogi od vas su prisustvovali u februaru svečanoj manifestaciji obeležavanja 5o godina od osnivanja Centar III i tom prilikom smo sve prisutne podrobno izvestili o našem dosadašnjem radu. Ovom prilikom bih vas samo podsetio na aktivnosti koje su se dogodile  nakon tog datuma. Obeležili smo 40 godina od početka rada kultne subotičke diskoteke “Centar III”. Na

insistiranje brojnih sugrađana koji su uživali te večeri odlučili smo da još jednom ponovimo ovakvo druženje, ali datum održavanja te večeri će imati određenu simboličku vrednost jer će se ono dogoditi u subotu 29. novembra.

Tradicionalna manifestacija koju organizujemo zajedno sa Mesnim udruženjem penzionera pod nazivom “Pivčijada” ove godine je bila humanitarnog karaktera. Angažovanjem naših aktivista obezbeđena je velika količina obroka koja je građanima prodavana po simboličnim cenama, tako da smo uspeli skupiti 40 000 dinara koje su uplaćene na namenski račun Vlade Republike  Srbije za pomoć poplavljenim područjima.

Velika akcija čišćenja Mesne zajednice održana je u junu i na njoj je bilo angažovano preko 50 mahom mlađih aktivista Centar III. Akcenat je bio na čišćenju divljih deponija i zakorovljenih prostora. Od još nekih aktivnosti izdvojili bi još jednu uspešno završenu manifestaciju “Sunčana jesen života” koja je okupila veliki broj naših starijih sugrađana u OISŠ “Žarko Zrenjanin” sa kojom i dalje imamo kvalitetnu saradnju. Sve u svemu ova godina po svim parametrima može se smatrati uspešnom” - rekao je u svom govoru gospodin Vladimir Grahovac.

Na kraju gosti su mogli da uživaju u muzici  kvarteta klarineta “Su Kvartet”.

Obeležen Dan MZ "Centar III"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2375

Povezane vesti

Povezane teme

mz centar 3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.