Komentara: 7
Pregleda: 5594

40 godina od diskoteke "Centar III"

22.04.2014. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
40 godina od početka rada čuvenog disko kluba "Centar III" biće obeleženo u subotu 26. aprila u klubu "Code" u centru Subotice.
40 godina od diskoteke "Centar III"

Diskoteka koja je postojala 10 godina bila je centar okupljanja brojnih naših sugrađana koji su proveli deo svoje mladosti u njoj.

Ovom prilikom, organizatori iz MZ "Centar III" pozivaju sve ljubitelje muzike 70-tih i 80-tih godina na ovo disko veče da se prisete starih dobrih vremena i sretnu se sa dugogodišnjim i nikad zaboravljenim prijateljima kao i muzičkim numerama iz tog perioda koje će prezentovati di-džejevi iz tog vremena.

Organizatori su predvideli da ovo veče ima i humanitarni karakter, pošto će iz prihoda od ulaznica deo otići za lečenje naše sugrađanke Sandre Svorcan.

Ovo okupljanje predstavlja segment obeležavanja 50 godina od osnivanja Mesne zajednice "Centar III".

40 godina od diskoteke "Centar III"

Izvor: Subotica.com
50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III" 50 godina Mesne zajednice "Centar III"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5594

Povezane vesti

Povezane teme

mz centar 3

diskoteka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.