Komentara: 5
Pregleda: 3338

Obeležavanje Dana Evrope sutra na Gradskom trgu

08.05.2016. u 18:01h
Izvor: Subotica.com
Centar lokalne demokratije (CLD) u saradnji sa lokalnom samoupravom organizuje u ponedeljak tradicionalno obeležavanje Dana Evrope.
Obeležavanje Dana Evrope sutra na Gradskom trgu

U sklopu međunarodne manifestaciije na Gradskom trgu od 12 časova biće postavljen EU Info kutak - štandovi sa promotivnim publikacijama, kako je najavljeno u cilju boljeg informisanja građana o EU, njenim institucijama, državama članicama, kao i o procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju, Centar lokalne demokratije ovim događajem želi da doprinese obeležavanju 15. godišnjice pomoći EU Srbiji uz konstataciju da je Srbija od 2001. godine od Evropskih fondova dobila više od tri milijarde evra bespovratnih sredstava.

Na ovaj način otkako su pokrenuti prvi projekti, Evropska unija je postala najveći partner i donator Srbije kroz podsticanje razvoja i reformi u različitim oblastima, koje su vidljive i u našem gradu, stoji u saopštenju subotičkog CLD.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 3338

Povezana vest

Povezane teme

dan evrope

centar za lokalnu demokratiju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.