Komentara: 7
Pregleda: 4994

Novogodišnji humanitarni koncert

08.01.2016. u 17:31h
Izvor: Subotica.com
Crkveni hor „Sveti Roman Melod“ će ove godine, 7. put za redom, održati novogodišnji humanitarni koncert. Koncert će biti održan u četvrtak, 14. januara, u Velikoj većnici Gradske kuće, sa početkom u 19.30 časova.
Novogodišnji humanitarni koncert

Ulaznice novogodišnji humanitarni koncert se mogu kupiti po ceni od 300 dinara, u prodavnici sveća u okviru Hrama „Svetog Vaznesenja Gospodnjeg“ , kao i na dan koncerta, ispred ulaza u Veliku većnicu. Prihod od prodaje ulaznica biće doniran za lečenje našeg sugrađanina, Aleksandra Šešlije, kome je neophodna transplantacija srca. 

Prema rečima horovođe, Dragane Nikolić, publika može da očekuje interesantno horsko veče.

„Program koncerta će biti podeljen na dva dela, na duhovni i svetovni deo. Mi se svake godine trudimo da pripremimo novi program, uz nove kompozicije. To su interesantne kompozicije, koje se ne izvode često. Gledamo da promovišemo savremene srpske kompozitore, ali i evropske“, istakla je Dragana Nikolić.

Na koncertu će, kao gosti, nastupiti članovi crkvenog hora „Prepodobni Rafailo Banatski“ iz Zrenjanina, kako je izgledao prošlogodišnji koncert možete da pogledate u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4994
Povezane teme

hor sveti roman melod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.