Komentara: 30
Pregleda: 10051
Video

Novogodišnja noć protekla mirno, Subotičani slavili glasno i u dobrom raspoloženju

01.01.2022. u 10:27h > 16:11
Izvor: Subotica.com
Ako se zanemari pirotehnika, detonacije koje su odjekivale tokom cele noći, poslednje veče u 2021. godini u Subotici proteklo je mirno.
Novogodišnja noć protekla mirno, Subotičani slavili glasno i u dobrom raspoloženju

Tradicija dnevnog dočeka u Subotici nastavila se i ovog poslednjeg dana 2021. godine, a s obzirom na to da je mali broj ugostitelja organizovao noćni provod, građani su se ili samoorganizovali ili proveli poslednje sate na ispraćaju stare godine na ulicama. Tako je bilo i na Gradskom trgu, gde su se građani spontano okupili, s obzirom da nije bilo organizovanog dočeka.

Novogodišnja noć protekla mirno, Subotičani slavili glasno i u dobrom raspoloženjuNovogodišnja noć protekla mirno, Subotičani slavili glasno i u dobrom raspoloženju

Kako se bližila ponoć pirotehnika je bila sve glasnija, a kada su se odbrojavale poslednje sekunde stare godine kulminiralo je pirotehničko slavlje, sudeći po komentarima na društvenim mrežama nikada bučnije i intenzivnije.

STIGLA PRINOVA - Prvog januara, ranije popodne u Opštoj bolnici rođena je prva beba - dečak. Čestitamo srećnim roditeljima.

U Policijskoj upravi Subotica saznajemo da tokom novogodišnje noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, nastavljena je pojačana kontrola saobraćaja a jedan vozač je zbog preteranog konzumiranja alkohola isključen iz saobraćaja i zadržan na trežnjenju u policijskim prostorijama.

Policija u Subotici je evidentirala dva narušavanja javnog reda i mira, ali je generalno zaključak da su građani bili korektni, raspoloženi i tolerantni. Vatrogasci su tokom noći intervenisali na dva kontejnera u kojima je započet požar.

Takođe i što se tiče intervencija Hitne medicinske pomoći noć je protekla prilično mirno, bile su dve intervencije na javnom mestu zbog povreda nastalih usled tuče, dok zbrinjavanja povređenih od pirotehnike nije bilo.

Kako saznajemo, Urgentno odeljenje Opšte bolnice imalo je dosta posla u novogodišnjoj noći, ali ništa van okvira standardnih intervencija.

Redakcija portala Subotica.com svima želi zdravu, srećnu i uspešnu 2022. godinu!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 30
Pregleda: 10051

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.