Komentara: 110
Pregleda: 20815

Novi vatreni obračun u Hajdukovu, jedan mrtav i tri ranjena migranta

12.09.2023. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Novi vatreni obračun u Hajdukovu, jedan mrtav i tri ranjena migranta

Kasnije sinoć na tri mesta građani su prijavljivali rafalnu pucnjavu, prvo u Hajdukovu, kod Čarobnjakove kule, a zatim na Velikom Radanovcu, ali i kod Prihvatnog centra. Kako saznajemo bio je to obračun migranata u šumi, u pograničnom pojasu kod Hajdukova, u kojem su trojica ranjenih dok je jedan pronađen mrtav i još uvek nije pouzdano utvrđeno da li je stradao u ovom sinoćnjem obračunu s obzirom da je telo pronađeno nešto dalje.

Na mestu gde se desio sukob urađen je uviđaj i utvrđene su okolnosti, a dalja istraga je u toku. Primetno je pojačano prisutvo policije i pripadnika specijalnih jedinica Žandarmerije. Građani prijavljuju i nadletanje dronova što dalje implicira da je policijska akcija u toku.

Takođe, saznajemo da je migrant koji je ranjen ispred Lidla u petak popodne, uprkos teškom stanju stabilizovan, ali zbog ozbiljnosti povreda nije uspeo da se oporavi i preminuo je.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 110
Pregleda: 20815

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.