Komentara: 5
Pregleda: 3276

Novi termin za 14. Street volleyball turnir je predstojeći vikend

02.06.2014. u 19:53h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni turnir u uličnoj odbojci, koji je trebalo da se održi sredinom maja, a odložen je zbog vanredne situacije u državi, održaće se ovaj vikend, 7. i 8. juna na Gradskom trgu.
Novi termin za 14. Street volleyball turnir je predstojeći vikend

Turnir, četrnaesti po redu, igra se na 18 montažnih terena koji će biti postavljeni na centralnom Gradskom trgu. U subotu i nedelju, od 9 do 21 čas, okupiće se oko 1500 devojčica i dečaka uzrasta od 9 do 14 godina iz 14 klubova iz 30 gradova Srbije. Pored učesnika iz naše zemlje, dolazak na turnir potvrdile su i ekipe iz Bosne i Hercegovine i Mađarske.

"Turnir smo morali da odložimo zbog elementarnih nepogoda koje su sredinom maja pogodila našu državu, ali i naše susedne zemlje. Turnir je praktično uvek bio humanitarnog karaktera, ali ove godine to najviše dolazi do izražaja i posvećujemo ga ugroženima u poplavljenim područjima." - izjavio je Danko Krajšić, koordinator turnira

Organizovanjem akcije prikupljanja novčane i materijalne pomoći za poplavama ugrožena lica, koja će se sprovoditi u saradnji sa Crvenim krstom, ove godine turnir će imati humanitarni karakter usmeren za poplavljena područja. Pored ovog, u saradnji sa Udruženjem "Anima" iz Subotice, u centru grada će biti postavljen i štand koji će primati donacije za humano društvo iz Obrenovca.

Pored novčanih donacija ekipi Crvenog krsta građani mogu da donesu sredstva za ličnu higijenu i dezinfekiciju. Što se tiče donacija za društvo za zaštitu životinja iz Obrenovca organizator je zamolio da to bude pre svega hrana, od granula pa sve do drugih konzerviranih hrana za pse.

Turnir se igra u subotu i nedelju od 9 do 21 čas, prvi dan takmičiće se devojčice, a drugi dan dečaci.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3276

Povezane vesti

Povezane teme

odbojka

streetvolleyball

streetvolleyball turnir

street volleyball

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.