Komentara: 3
Pregleda: 3084

14. Streetvolleyball turnir održaće se u nedelju

15.05.2014. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Umesto u oba dana vikenda zbog vremenskih prilika odlučeno je da 14. Streetvolleyball turnir za devojčice i dečake od 9 do 15 godina bude održan samo jedan dan i to u nedelju 18. maja od 9 časova. Na turniru će učestvovati oko 1200 dece iz oko 30 ekipa iz Srbije, kao i klubovi iz BiH i Mađarske.
14. Streetvolleyball turnir održaće se u nedelju

Organizator turnira, sportski radnik Dragan Savić, zahvalio se Gradu na pomoći da se ovaj turnir za buduće šampione održi po 14. put, nažalost ove godine samo jedan dan zbog loših vremenskih prilika.

Turnir će biti organizovan na 18 odbojkaških terena, učestvovaće oko 1200 dece podeljeni u 6 kategorija devojčica i 6 kategorija dečaka i koji će svoje mečeve igrati kombinovano na terenima na Gradskom trgu.

Na turniru će učestvovati oko 30 ekipa iz Srbije, kao i klubovi iz BiH i Mađarske.

14. Streetvolleyball turnir održaće se u nedelju

Prilika da se mladi zabavljaju, druže i osvoje prve medalje

Promoter ovog turnira je Sanja Memišević, odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" koja je požele da i pored najavljene loše prognoze ovaj turnir još jedno bude praznik odbojke:

14. Streetvolleyball turnir održaće se u nedelju

"Želim da izrazim zadovoljstvo što sam po treći put zaredom dobila čast da budem promoter ovog velikog događaja. Smatram da je ova manifestacija prava prilika da se među najmlađima promoviše sportska kultura i takmičarski duh, ali da se i mnogima od njih ukaže prilika da osvoje svoje prve medalje." - izjavila je Sanja Memišević, odbojkašica ŽOK "Spartak"

Veliku podršku ove godine turnir ima u sponzoru sportske opreme preduzeću "EXIT" export-import Novi Sad koji je pomogao u opremanju ekipa učesnika 14. Streetvolleyball turnira.

Pored druženja kroz sport turnir će imati obrazovni i dobrotvorni karakter pošto će na više mesta biti postavljene kutije za novčane donacije za pomoć udruženju za zaštitu i brigu o psima "Anima", a volonteri ovog druženja će savetima informisati građane o životinjama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3084

Povezana vest

Povezane teme

streetvolleyball

streetvolleyball turnir

street volleyball

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.