Komentara: 4
Pregleda: 2730

Novi sporazum o saradnji Ekonomskog fakulteta

29.02.2012. u 16:17h
Izvor: RTV Yueco
Novi sporazum o saradnji Ekonomskog fakulteta

Privreda regiona severa Bačke i Potisja ima znatno dinamičnije tokove i povoljnije trendove u odnosu na ostatak Srbije, ocenio je u Subotici predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin. On je prisustvovao sednici Upravnog odbora Regionalne privredne komore Subotica, gde je upoznat sa privrednim rezultatima ostvarenim u 2011. godini, nakon čega je prisustvovao i potpisivanju sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Regionalne privredne komore Subotica.

Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, nakon što su mu prezentovani privredni rezultati ostvareni u protekloj godini regionu koji pokriva Regionalna privredna komora Subotica, ocenio je da privredne regiona ima dinamičnije i povoljnije trendova u odnosu na ostatak Srbije. Bugarin je sa privrednicima analizirao i svakodnevne probleme sa kojima se susreću, posebno naglasivši nestabionost kursa dinara, zaduženost i inflaciju kao otežavajući faktor poslovanja.

Nakon sednice Upravnog odbora Regionalne privredne komore Subotica, potpisan je i protokol o saradnji između Regionalne privredne komore Subotica i Ekonomskog fakulteta Subotica kojim će saradnja ove dve institucije biti podignuta na viši nivo. Studenti će tako steći mogućnost prakse u komori, podršku u izradi seminarskih, završnih, diplomskih i master radova i sličnih aktivnosti.

Ovo je samo jedan u nizu sporazuma koji su potpisani u poslednje vreme između Ekonomskog fakulteta i privrednika i institucija u Vojvodini Srbiji i regionu. Prvi takav sporazum potpisan je prošle godine sa Privrednom komorom Vojvodine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2730
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.