Komentara: 27
Pregleda: 14842

Novi Simensov vetrogenerator iz fabrike u Subotici

12.03.2012. u 19:10h
Izvor: RTV
Novi Simensov vetrogenerator iz fabrike u Subotici

Simensova fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, najavila je da će investirati u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvoriti nova radna mesta.

Rukovodstvo Simensove fabrike u Subotici će u sredu predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala Siemensa odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u Simens fabrici u Subotici.

Kao "reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju Siemens d.o.o. Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji", ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.

Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor Siemensa Beograd Tihomir Rajlić i direktor Siemensove fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

izvor: Tanjug

Simens vetrogenerator

Simens Srbija Subotica

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 27
Pregleda: 14842
Povezane teme

Siemens

Simens Subotica

fabrika simens u subotici

simens srbija

fabrika vetrogeneratora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.