• Pregleda: 2744

Novi rok završetka radova na Y kraku

Novi rok završetka radova na Y kraku

Postavljen je novi rok za završetak radova na severnom kraku Koridora 10 i obilaznice oko Subotice ipsilon kraku. Autoput od Novog Sada do Horgoša, na severnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju biće izgradjen do maja ove godine, izjavio je generalni direktor "Puteva Užice" Milan Bojović za Tanjug.

Izvođači radova imaju dogovor sa ministarstvom za infrastrukturu da izgradnju severnog kraka Koridora 10 od Novog Sada do Horgoša u dužini oko 90 kilometara završe do maja, a da će nakon toga biti završeni radovi na ipsilom kraju, odnosno deo od Subotice do Kelebije.

"Što se tiče 'ipsilon kraka', tu će se radovi intenzivirati, samo kada budemo dobili kompletnu dokumentaciju i kada budu izmeštene instalacije koje su sve vreme i kočile radove na tom delu koridora", naveo je Bojović za Tanjug dodajući da je u pitanju dalekovod.

Radovi na izgradnji oko 110 km autoputa na severnom kraku zvanično su otvoreni 27. aprila 2010, a vrednost posla koji se finansira iz budžeta Republike Srbije je 9,7 milijardi dinara. Izgradnja oko 110 km poluautoputa, odnosno leve trake autoputa na Koridoru 10 obuhvata deonicu od Horgoša do 28 km od granice sa Madjarskom, zatim deonicu od 38 do 98 km puta Horgoš-Novi Sad i deonicu izmedu Kelebije i Subotice, prenosi Tanjug.

Izvor: RTV Yueco
4
aragorn Odgovori
I sta kaze Bojovic !?? Samo jos da dobiju kompl.dokumentaciju .. hahahaha pa vi stvarno mislite da ce neko poverovati u ovo!?
borislav Odgovori
u prevodu jos jedno odlaganje resavanja problema. imamo ministra u vladi koji uopste ne stiti interese suboticana iako je jedan od nas! sramota!
dzoni Odgovori
taj "nas" ministar stiti jedino svoje interese sto se moze videti iz afera koje se pojavljuju jedna za drugom!
Cannibal Odgovori
"imamo ministra u vladi koji uopste ne stiti interese suboticana iako je jedan od nas"

Јел тај неименовани можда дужи министарство за Суботицу па је обавезан да примарно ради у интересу локалних саплеменика?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.