• Pregleda: 5330

Novi projektni tim za nastavak radova na Sinagogi

Lokalna samouprava je oformila novi projektni tim za realizaciju IPA projekta rekonstrukcije Subotičke Sinagoge.
Novi projektni tim za nastavak radova na Sinagogi

U planu je da se naredne godine pronađe novac iz Evropskih fondova kako bi se završili radovi na rekonstrukciji objekata, a grad će za narednu godinu da izdvoji 10 miliona dinara za završetak radova na frontalnom delu fasade objekta.

Za prvog čoveka tima, izabran je doktor Nenad Ivanišević, koji kaže da je u planu da se naredne godine pribavi novac za završetak druge fasade objekta i da će nakon toga, da počnu radovi na unutrašnjosti Sinagoge.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

7
Always Ultra Odgovori
Sad ce 1.april - pripreme su u toku !!!
bukin Odgovori
Manite se više projekata i projektanata. Odoše pare na njih a Sinagoga se urušava.
Pa nije valjda do sada rekonstrukcija vršena napamet?
popaj Odgovori
Blago Subotici kada ima SUPERMEN a.Biti direktor gerontoloskg centra,odbornik,neki funkcioner u DS-u,prvi čovek novog projektnog tima i verovatno član nekog UO,nije to lako.
Da su nam ostali gradski oci upola kao ON,Subotica bi PROBEHARALA (procvetala).
[*...*]
grafima Odgovori
gosodin Ivanišević sve mogući stvaralac u Subotici, pošto ima takvu magiju neka zaposli moga sina koji je predao preko stotinak molbi za zaposlenje a u većini nije dobio ni odgovor takvi ima na hiljade mladih u našoj subotici / subotičanin oduvek, jer je to problem / imam pravo da pitam preeksponiranog i prepotentnog poslovnog - političara zašto se nevodi briga o nezaposlenosti u Subotici, na sednicama parlamenta Subotice svakom zna protivrečno odgovoriti jedino fali stranačka koleginica Kiselički onda bili kompletni po " ponašanju " HVALA Uredniku i Redakciji
monika Odgovori
Procvetace nama grad cim je Ivanisevic preuzeo kontrolu...cuj sada se covek razume i u gradjevinu?! to se zove pohlepa.
student Odgovori
Rekonstrukcija Sinagoge traje bez prekida dve decenije s tim daje ona danas u gorem stanju nego što je bila pre početka rekonstrukcije. Naravno da je za to stanje najodgovorniji narod kome ona pripada. Ivanišević na čelu tima je iznuđeno rešenje ali vlast u gradu za ovakve poslove boljeg nema.
Mali Odgovori
Postujem gospodina Ivanisevica i njegove poduhvate oko nasih najstarijih sugradjana,ali ovoj poduhvat oko Sinagoge ce sluziti mnogim zlonamernima za bacanje drvlja i kamenja po njegovom imenu,ali nadam se da ce se i uprkos tome projekat sprovesti
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.