• Pregleda: 2857

Novi projekti u najavi

Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra, prisustvovao je proslavi 25. godina Evropskog udruženja menadžera u oblasti ustanova za smeštaj starih i odraslih lica, koja je održana u Luksemburgu, kao predstavnik Srbije, jedne od 20 zemalja članica udruženja.
Novi projekti u najavi

Bila je to prilika za razmenu iskustava sa kolegama ali i za konkretne dogovore o novim projektima.

Sa kolegama sa Malte razgovaralo se o novom sistemu lečenja i pružanja nege i pomoći u kući, koji podrazumeva otvaranje telecentara iz kojih bi se vršilo koordinisanje usluga putem telefona ili mejla a sa kolegama iz Hrvatske o formiranju regionalnog centra za projekte, odnosno za zapošljavanje teže zapošljivih kategorija, istakao je Ivanišević.

Izvor: RTV City

povezane teme

12
pedja Odgovori
legenda živi!!!
lakumity103 Odgovori
Mozda ce da uposli belog maga.
ffilozzoff Odgovori
PREVEDITE mi pasus gde se spominje Malta-NISTA nisam shvatio??? IVANISEVICU,Vi kao "veliki govornik"-STA ste hteli reci i sa KOJIM novcem ste bili u Luxemburgu???
tornado Odgovori
Cccc, premorio nam se Dzej, a zamislite te dnevnice koje sam sebi odredjuje i isplacuje!!!
Pametnjaković Odgovori
Koji je stvarni cilj ovog preteranog samoreklamiranja gospon Ivaniševića, zar ne primećuje da iritira javnost ovim svojim čestim pojavljivanjima, objavama u javnosti, bez nekog racionalnog razloga, barem za mene.
Svakako ne može u Gerontološki centar da primi više stanovnika, jer je centar i ovako prebukiran, onda šta je cilj ovog čestog pojavljivanja u medijima??????
Da nije malko preterano narcisoidan??????
centar2 Odgovori
Neko jako voli putovati po EVROPI NASIM PARAMA. kOJI PROJEKAT? sTA OD TOGA?
mrak mrak pao mi na oci Odgovori
za neupucene DZEJ je vec potpisao i usao u SNS i bice novi gradonacelnik, e kako ce to da objasne glasacima ??????????????????????????????
crni Odgovori
Ako je to istina, naprednjaci nikad vise nece dobiti moj glas!!!
GLAVATI STRIKAN Odgovori
Sklanjate Dzeja - muka mi je vise!
lakumity103 Odgovori
Bolje bi bilo da radi na proširenju kapaciteta i sniženju cene, pa da ga onda sa zadovoljstvom gledamo po medijima.
dudova suma Odgovori
Nadam se da nece ova osoba doci kod nas u sns, opasce nam rejting, sacuvace fotelju a mi dobijamo loseg veoma loseg coveka!!!
cule Odgovori
Evo opet njega FASHION kompleks tip
Biti na slici i medijama je dusevna hrana za njega
[*...*]
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.