Komentara: 19
Pregleda: 4441

Novi mesec - nova poskupljenja

21.01.2012. u 17:32h
Izvor: RTV Yueco
Novi mesec - nova poskupljenja

Trgovci za kraj januara i početak februara najavljuju nove, više cene mesnih prerađevina, smrznutog voća i povrća, alkoholnih pića i kućne hemije.

Kako je rečeno u nekoliko trgovinskih lanaca, početkom februara mogu se očekivati nove cene mesnih prerađevina više oko 10 odsto za koliko će poskupeti i alkoholna pića, smrznuti proizvodi, instant kafa, dok će cene kućne hemije i sredstava za ličnu higijenu biti veće sedam i više procenata.

Trgovci najavljena poskupljenja pravdaju novim cenovnicima dobavljača i proizvođača koji pak kao razloge za više cene navode skuplje sirovine i rast kursa dinara. Od početka januara već je poskupeo benzin, cigarete, slatkiši, med, konzervirana hrana i prerađevine od voća i povrća dok su cene osnovnih životnih namirnica stabilne i nešto niže zbog ograničenja trgovačke marže na 10 odsto.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 4441
Povezane teme

poskupljenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.