Komentara: 1
Pregleda: 8016

Novi ilegalci prešli srpsko-mađarsku granicu

10.01.2012. u 01:42h
Izvor: RTV
Novi ilegalci prešli srpsko-mađarsku granicu

U mađarskoj pograničnoj županiji Bač-Kiškun pokrenuti su postupci protiv 13 osoba, koje su tokom vikenda ilegalno prešle srpsko-mađarsku granicu, objavila je agencija MTI.

Pogranična policija je kod mađarskog mesta Tompa juče legitimisala jednog 27-godišnjeg muškarca sa Kosova i tom prilikom je ustanovljeno da se on ilegalno nalazi u pomenutoj županiji.

U subotu, takođe kod Tompe na graničnom prelazu se pojavila žena stara 34 godine sa srpskim pasošem sa namerom da nastavi put prema Srbiji. Prilikom pregleda pasoša, u dokumentu su otkriveni lažni nemački pečati, pa je pokrenut postupak zbog falsifikovanja dokumenata i bespravnog boravka na teritoriji zemlje.

Mađarska policija je sa granice u subotu vratila šest državljana Srbije i dva državljana Crne Gore u Srbiju zbog dužeg boravka u zemljama Evropske unije od dozvoljenog, navodi agencija MTI.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 8016
Povezane teme

ilegalci

migranti

azilanti

ilegalni prelasci

emigranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.