Komentara: 19
Pregleda: 3417
Foto

Novi drvored u gradu, u Partizanskih baza posađeno više od 40 stabala gelegunja

24.02.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući akciji "Za šumu u tvom kraju", koju sprovodi kompanija "DDOR osiguranje", u Partizanskih baza (od Gutenbergove do Kireške ulice) posađen je drvored.
Novi drvored u gradu, u Partizanskih baza posađeno više od 40 stabala gelegunja

Grad je podržao ovu akciju, te su radnici JKP "Čistoća i zelenilo" posadili više od 40 stabala gelegunja.

Uvek podržavamo akcije koje imaju za cilj poboljšanje i povećanje zelenih površina u Subotici. Ovaj drvored doprineće smanjenju prašine u ulici, uticaće na proizvodnju kiseonika, smanjiti nivo buke, a i estetski efekat u ovom delu grada je sada mnogo bolji. Stabla su nesumnjivo oplemenila ovu zelenu površinu - kazao je Radoslav Vukelić, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Novi drvored u gradu, u Partizanskih baza posađeno više od 40 stabala gelegunjaSubotičani su prepoznali značaj akcije DDOR osiguranja, pa su glasali i izborili se da upravo naš grad postane bogatiji za jedan novi drvored.

Akcija "Za šumu u tvom kraju" počela je u maju prošle godine i tokom narednih 5 meseci prikupljana su sredstva za kupovinu 500 stabala. Za sada je zasađeno 50 stabala u Novom Sadu, 78 u Zrenjaninu, 21 u Smederevu, 44 u Sremskoj Mitrovici i 42 u Subotici - objašnjava Sandra Tikvicki, vršilac dužnosti direktora Filijale DDOR osiguranja u Subotici - Imajući u vidu pozitivan efekat ove kampanje odlučili smo da nastavimo, i tokom ove godine prikupljaćemo sredstva za kupovinu stabala koja će biti posađena početkom naredne godine. Građani će blagovremeno biti obavešteni o početku glasanja za nominovanje gradova. 

Novi drvored u gradu, u Partizanskih baza posađeno više od 40 stabala gelegunja

Izvor: Subotica.com
Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza Sadnja drveća u Ulici Partizanskih baza
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 3417
Povezane teme

ulica partizanskih baza

ozelenjavanje

sadnja drveća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.