Komentara: 2
Pregleda: 2467

Novi broj novina za srednjoškolce 5+

19.03.2012. u 22:58h
Novi broj novina za srednjoškolce 5+

Danas je iz štampe izašao novi broj besplatnih novina za srednjoškolce 5+.

Na naslovnoj strani je mladi odbojkaš Luka Medić, dobitnik balkanskog, evropskog i svetskog zlata, a broj donosi foto reportažu iz škole Global, intervju sa profesorom Veselinom Jevtićem, desetak intervjua sa uspešnim učenicima, pregled kulturnih dešavanja u gradu za naredni period, školske vesti, prikaze najnovijih filmova, diskova i igrica, reportažu iz ZOO vrta, vesti iz EU, savete psihologa i ginekologa, testove, horoskop i sve ono što interesuje mlade.

Ovaj broj donosi i inovaciju u smislu saradnje sa Fondom za zaštitu životne sredine, koja je pokrovitelj rubrike EKO kutak.

Kao i uvek, broj obiluje nagradnim igrama u kojima su nagrade Legend majice, Denis pice, MBT patike i specijalno za ovaj broj maturska haljina za jednu našu čitateljku.

Novine su dvojezične, dele se besplatno po svim srednjim školama, tekstove pišu i uređuju sami učenici, a izdavač je Dom učenika iz Subotice.

Novi broj se može pruzeti na sajtu: www.novine5plus.com

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2467
Povezane teme

novine za srednjoškolce

novine pet plus

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.