Komentara: 15
Pregleda: 4622

Nova stranka počela prikupljanje potpisa za koalicionu listu

10.03.2016. u 11:24h
Izvor: Gro Nova stranka
Saopštenje Gradskog odbora Nove stranke Subotica prenosimo u celosti.
Nova stranka počela prikupljanje potpisa za koalicionu listu

Nova stranka obaveštava građane Subotice da će od četvrtka, 10. marta 2016. godine, sakupljati potpise podrške za koalicionu listu „Za pristojnu Suboticu“ koju čine NOVA, Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, za izbore za Skupštinu grada Subotice.

Svi građani koji žele da podrže rad NOVE, a imali su prilike da se uvere kako u republičkoj skupštini radimo sa samo dva poslanika, Vladimirom Pavićevićem i Zoranom Živkovićem, mogu to da učine svojim potpisom podrške našoj koalicionoj listi. Prikupljanje potpisa organizuje se u četvrtak i petak od 15 do 20 časova, u prostorijama Demokratske stranke u Ulici Matka Vukovića 8, II sprat.

Ovom prilikom apelujemo na građane da ne ignorišu snagu svog biračkog prava, te da ga iskoriste 24. aprila i time pokažu odgovornost i spremnost da utiču na život u našem gradu. Nova stranka obećava da će u predstojećoj kampanji poštovati svačiji glas i da neće degradirati svoje sugrađane pokušavajući da ih potkupi sa hiljadu-dve dinara, pakovanjem šećera, džakom krompira... Nećemo obećavati ni „med i mleko“ jer bi to bila laž - glavno marketinško sredstvo naprednjačke garniture. Svesni smo da posle sistematske pljačke koju naprednjačka klika sprovodi širom zemlje, Subotica, Vojvodina i Srbija će morati da krenu maltene od nule. No, mi smo dorasli tom zadatku i pozivamo građane da nam se pridruže u borbi za naš grad koji će poštovati.

// kraj saopštenja

Izvor: Gro Nova stranka
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 4622
Povezane teme

Izbori u Subotici

nova stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

izbori za skupštinu grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.