Komentara: 9
Pregleda: 2924

Nova štedljiva rasveta na Paliću

06.11.2015. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine, mr Nenad Stanković, potpisao je krajem protekle sedmice, u Novom Sadu, ugovore o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekata štedljive javne rasvete u lokalnim samoupravama, u visini od 22 miliona dinara. Sredstva po ovom konkursu Sekretarijata, dobile su opštine Titel, Nova Crnja, Pećinci, Subotica, Sremski Karlovci i Bečej.
Nova štedljiva rasveta na Paliću

Između Autonomne Pokrajine Vojvodine – Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i grada Subotice zaključen je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekta štedljive javne rasvete koji se odnosi na javno osvetljanje Kanjiškog puta na Paliću.

Za realizaciju projekta vezanog za javno osvetljenje Kanjiškog puta obezbeđena su zajednička sredstva u ukupnom iznosu od oko šest miliona dinara, sa PDV-om. Sekreatarijat će izdvojiti 3.884.312  dinara, a grad Subotica, putem Direkcije za izgradnju, oko 2.100.000 dinara.

Neophodan preduslov za apliciranje na ovaj konkurs predstavljalo  je posedovanje sve potrebne dokumentacije, te je konkurisanje bilo moguće na osnovu Studije tehno-ekonomske opravdanosti i Idejnog projekta. Ove dokumente izradila je Direkcija za izgradnju grada Subotica, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2924

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.