Komentara: 0
Pregleda: 4096

Nova pobeda ŽFK "Spartak" protiv ŽNK "Osijek"

01.08.2013. u 11:51h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Stotinjak gledalaca na Gradskom stadionu u Subotici imalo je priliku da uživa u lepoj i dinamičnoj utakmici koja je po zalaganju i borbenosti više ličila na finale Lige šampiona nego na prijateljsku utakmicu. Današnji protivnik ŽFK "Spartak" je bila ekipa ŽNK "Osijek". Posle vrlo zanimljive borbe fudbalerke iz Subotice pobedile su rezultatom 5:3.
Nova pobeda ŽFK "Spartak" protiv ŽNK "Osijek"

Iako su već u 13 minutu Osiječanke stigle do svog prvog vođstva pogotkom Maje Joščak, na odmor se otišlo nepromenjenog rezultata. Do kraja prvog poluvremena bilo je na obe strane nekoliko lepih ali neiskorištenih prilika. Najzrelije šanse su imale Jelena Čubrilo u 30' minutu, kada je šutirala sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta pogodila prečku. Izabela Lojna u 34 minutu uspeva da prodre po desnoj strani do protivničkog šesnaesterca, uspela je da prevari odbranu, ali je njena lopta pogodila stativu. Martina Šalek se u 41 minutu našla u lepoj prilici, pokušala je lobovati golmanku, ali je lopta otišla tek preko gola.

Oba trenera drugo poluvreme počinju sa izmenama igrača i prekomponovanjem nekih igračkih pozicija što rezultira dinamičnijom igrom u žestokom tempu. Smenjivale su se akcije i šanse kod oba tima, a mnoge šanse su uspešno realizovane pa je postignuto ukupno 8 golova.

ŽFK "Spartak" je u celini zadovoljan učinkom svojih napadača, ali sa druge strane se stiče utisak da je odbrana zatajila. Spartaku se odavno nije desilo da primi toliki broj golova na jednoj utakmici, pa će stručni štab najhitnije analizirati učinkovitost i evidentne greške svoje odbrane.

Nova pobeda ŽFK "Spartak" protiv ŽNK "Osijek"

Golove za ŽFK Spartak su postigle: Čubrilo Jelena u 48 min., N’Rehy Tia Viho Ines u 55 min., Nahi Estelle Marie Josee u 57,85 min., Milena Nikolić u 63 min.

Golove za ŽNK Osijek su postigle: Maja Joščak u 13 min., Violeta Baban u 50 min., Mateja Andrlić u 70 min.

Za ŽFK „Spartak“ su nastupile: Gardijan(Ivanov 46 min.), Ilić, T.Krstić , Savanović(Radanović 75 min.), Slović, Nahi Estelle, F.Meffemetou , N’Rehy Ines(Adamov 80 min.), M.Nikolić, Damjanović, Čubrilo.

Za ŽNK „Osijek“ su nastupile: Vrdoljak, Cepernić, Zlosa, Nevrkla, Baban, Jelenčić(Andrlić 46 min.), Šalek(Bulut 60 min.), Lojna, Joščak, Gaiser, Culek.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4096

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.