Komentara: 0
Pregleda: 3284

Nova pobeda rukometaša Spartak Vojputa

15.10.2012. u 11:30h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Nova pobeda rukometaša Spartak Vojputa

Rukometaši Spartak Vojputa ostvarili su i četvrtu pobedu u nizu, pošto su večaras u Hlai sportova savladali ekipu ŽSK iz Žablja sa 33:24 (15:13). Utakmica je poslužila treneru Zeljkoviću da isproba igrače sa manjom minutažom u dosadašnjem prvenstvu.

Od samog poečetka utakmice Spartak Vojput je nametnu svoju igru. Sa dva gola kapitena Papića, zatim Distola i Jovanovića, Subotičani su u sedmom minutu imali prednost od 4:0. Gosti prvi gol na utakmici postižu u 8. minutu preko Bosnića kada je rezultat glasio 4:1. ŽSK je uspeo da parira u nastavku susreta tako da su stigli na samo gol zaostatka u 11. minutu 5:4. Bila je to dovoljna opomena za domaće koji prave seriju od 5:0 i dolaze do prednosti od 10:4 u 16. minutu.

Interesantno je da su u tim trenucima gosti imali dva igrača više, ali to nisu uspeli da realizuju. Dobrom i pokretljivom odbranom sa dobrim intervencijama golmana Radoša Đukanovića mreža Subotičana je mirovala uprkos manjku od dva igrača. Kada se ekipa kompletirala dolazi do pada igre u odbrani što su iskoristilio gosti i serijom golova u finišu prvog dela smanjili na samo dva gola zaostatka 13:11. U poslednjim petnaest sekundi publika je videla dva gola, prvo je Patočkai povećao prednost domaćih na 15:12, da bi dve sekunde pre kraja Milutinović smanjio na 15:13.

Početak drugog poluvremena, bio je repriza početka utakmice. Spartak Vojput je zaigrao sigurno i vrlo brzo razliku podigao na plus sedam golova, 20:13 u 35. minutu. Nisu gosti imali rešenja za ovu igru Subotičana, koji su zaigrali znatno brže. Razlika na semaforu se stalno povećavala tako da je 15 minuta pre kraja posle gola Kaltaka rezultat iznosio 26:17. Do kraja utakmice šef struke Spartak Vojputa šansu je dao i mlađim igračima, Galfiju i Matiću.

U sledećem kolu subotički rukometaši gostuju u Titelu.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3284
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.