Komentara: 6
Pregleda: 2311

Nova Komisija za planove se formira sledeće nedelje

18.04.2013. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Od kada je smenjena Komisija za planove u gradu investitori ne mogu da rade. Osim kašnjenja u ispunjavanju rokova za završetak poslova, gubici su veliki jer se pojedini poslovi otkazuju.
Nova Komisija za planove se formira sledeće nedelje

U lokalnoj samoupravio kažu da nema mesta panici i da će naredne nedelje da se formira nova Komisija za planove i da se lokacijske dozvole izdaju u skladu sa planovima generalne regulacije.

Savetnik za ekonomske i finansijske odnose u preduzeću “Suprospekt” Milan Malićević kaže da on i njegove kolege imaju probleme administrativne prirode. Skoro dva meseca sve stoji, jer za završetak poslova nedostaje potpis Komisije za planove.

Iako je Plan generalne regulacije za zonu 1 obustavljen, na snazi su svi drugi planovi generalne regulacije i detaljne regulacije koje je Skupština grada usvojila. Svi planovi se usklađuju sa Generalnim urbanističkim planom koji se donosi kao strateški razvojni plan, sa opštim elementima prostornog razvoja.

U toku naredne nedelje biće formirana Nova komisija za planove.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 2311
Povezane teme

komisija za planove

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.