• Pregleda: 3022

Nova igračica među fudbalskim nadama subotičkog šampiona

Na spisku Spartakovih fudbalerki od danas se nalazi ime još jedne velike nade i velikog potencijala domaćeg fudbala. Reč je o Tijani Filipović ('99) i dolazi iz FK "Sloven" iz Rume.
Nova igračica među fudbalskim nadama subotičkog šampiona

Tijana je članica je kadetske reprezentacije Srbije (U-17), igra na poziciji veznog igrača i poseduje izraziti talenat za kreiranje igre. Zahvaljujući svojim igrama i talentom sa pravom je dobila nadimak "Sremski Mesi". Vlasnica je 60 medalja i 17 pehara, što iz fudbala što iz atletike kojom se, takođe, uspešno bavi. Tijana je bila proglašena i za najbolju mladu sportistkinju Rume.

Kako kaže Bojan Arsić, Sportski direktor kluba, ŽFK "Spartak" već duže vreme prati karijeru i razvoj mlade i perspektivne Tijane Filipović.

"Ona je pre dve godine bila gost Spartaka jer je za svoj uzrast pokazivala vanserijski talenat i smatrali smo da je Tijani mesto u šampionskom timu gde će imati  priliku da se razvija i napreduje. Ovih dana se stekao uslov da na obostrano zadovoljstvo otpočnemo konkretnu saradnju i sigurni smo da će u budućnosti Tijana biti kreator i ideolog igre Spartaka". - izjavio je Arsić.

ŽFK "Spartak" je sa Tijanom realizovao i treće pojačanje u nastavku sezone, a pre nje su u klub došli Alegra Poljak, a zatim i MIlana Knežević.

Izvor: ŽFK "Spartak"

povezane teme

1
kojot Odgovori
Нека се она определи или за атлетику или за фудбал не може се посветити и једном и другом а да успех буде загарантован. Сем ако није ћерка неког високог функционера...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.