Komentara: 0
Pregleda: 4196

Milana Knežević, novo pojačanje ŽFK "Spartak"

09.02.2014. u 14:22h
Mlada i perspektivna fudbalerka Milana Knežević iz Novog Kneževca, sa nepunih petnaest godina postala je drugo pojačanje aktuelnog šampiona u ovom prelaznom roku.
Milana Knežević, novo pojačanje ŽFK "Spartak"

Milana Knežević dolazi iz ŽFK "Kikinda", odakle se se svojim kvalitetom i talentom nametnula šampionu sa severa Bačke. Mlada kneževčanka je standardna članica kadetske (U-17) reprezentacije Srbije.

Bojan Arsić, sportski direktor kluba, ističe da klub nastavlja realizaciju plana podmlađivanja tima, sa ciljem da prvom timu priključuje talentovane igračice koje će u budućnosti biti okosnice šampionskog tima.

"Milana je izuzetno talentovana devojka, igra na poziciji napadača i verujemo da će se u atmosferi ozbiljnog rada, kakav vlada u našem klubu, sigurno nametnuti šefu stručnog štaba i izboriti se za stalno mesto u timu. Ponosni smo i veoma srećni što će Milana biti deo šampionskog tima." - izjavio je Arsić.

Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4196

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

bojan arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.