Komentara: 7
Pregleda: 9517
Foto

Nova Goodwill Apoteka na Prozivci

13.12.2014. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Sa ciljem da bude bliža i pristupačnija, na svakom koraku, otvorena je nova Goodwill Apoteka na Prozivci, na adresi Nade Dimić 7.
Nova Goodwill Apoteka na Prozivci

Dobra lokacija, prijatan ambijent nove apoteke, širok asortiman proizvoda i pre svega iskusni farmaceuti, su sve ono što vas čeka u novoj Goodwill Apoteci.

Pored toga tu je najveća inovacija - popust od 15% na proizvode za trudnice i na sve proizvode za negu i zdravlje beba do bebinog 2. rođendana, kroz aktiviranje Baby Klub kartice.

Dovoljno je da trudnica donese svoju trudničku knjižicu ili mama bebinu otpusnu listu iz bolnice ili krštenicu i automatski se dobija Baby Klub kartica kojom se ostvaruje ovaj vredan popust, uz našu želju da budemo uz mame i porodice kada je podrška najvažnija, navode u Goodwill apoteci.

Nova Goodwill Apoteka na Prozivci

Osim toga, u Goodwill Apotekama vas čeka novi broj akcijskih novina sa preko 70 proizvoda sa popustima do 50%, a za sve naše nove kupce tu je i klub kartica - kartica vrednosti, uz koju prikupljate popuste od 5 - 10% na kupovine u apoteci.

Na kraju, da podsetimo da u svim Goodwill Apotekama, pa tako i u novoj na Prozivci, izdaju lekove na lekarski recept i recepte vojnih osiguranika.

Izvor: Subotica.com
Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci Nova Goodwill Apoteka na Prozivci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 9517
Povezane teme

apoteka goodwill

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.