Komentara: 0
Pregleda: 3033

Nova, deseta uzastopna, pobeda rukometaša Spartaka

26.11.2012. u 11:35h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Subotički rukometaši ostvarili su desetu prvenstvenu pobedu u nizu, pobedivši večeras u Temerinu ekipu Mladosti sa 23:20 posle velike borbe i rezultatskog preokreta pošto su na poluvremenu gubili sa 12:11.
Nova, deseta uzastopna, pobeda rukometaša Spartaka

Mladost TSK - Spartak Vojput 20:23 (12:11)

Dobro su započeli meč Subotičani, poveli su u prvom napadu golom Pavlovića i već u sedmom minutu stekli prednost od dva gola nakon pogotka Jelića 3:5. Međutim, uporni domaćini su 16. minutu izjednačuju rezultat na 7:7 golom Lisice. Spartak Vojput je u tim trenucima došao u problem sa realizacijom, pošto je odbrana Mladosti bila sve pokretljivija a na golu se razbranio Ardalić. Iskoristili su tu situaciju domaćini i došli do plus dva gola 10:8 kada je mrežu pogodio večeras raspoloženi Grujičić. Odgovorili su Subotičani golovima Kovačevića i Jovanovića i došli do novog izjednačenja 10:10, tri minuta pre kraja poluvremana. Odgovorili su domaćini novim golom Grujičića koji pogađa suprotan ugao golman Vukoslavovića da bi minut pre kraja Jovanović spretnom intervencijom u padu ponovo izjedenačio rezultat na 11:11. Usledile su dve odlične odbrane na obe strane da bi trideset sekundi pre kraja domaći igrač Đurić doveo svoju ekipu u minimalnu prednost na poluvremenu 12:11.

Drugo poluvreme počelo je golom Pavlovića koji je poravnao rezultat 12:12. Silno motivisani domaćini dolaze do nove prednosti od dva gola 16:14, ali pre svega zbog slabe igre Spartak Vojputa u fazi napada. Mladost je u 44. minutu imala veliku šansu da se rezultatski odlepi, kada je usledila njihova brza kontra posle još jedne dobre odbrane golmana Ardalića, golman Subotičana Vukoslavović presekao je kontru, ali uz faul pa je zaradio isključenje od dva minuta i skrivio sedmerac. Umesto njega u igru je ušao Kukić koji brani sedmerac i već u sledećem napadu Jovanović smanjuje na 17:16 sa dva igrača manje.S a dva brza gola kapitena Papića, Subotičani preokreću rezultat i dolaze do prednosti 18:19 deset minuta pre kraja.

Grujičić donosi novo izjednačenje 20:20, sedam minuta pre kraja. Usledilo isključenje Jelića na 2+2 minuta a ubrzo i Jovanovića na 2 minuta tako da su domaćini imali dva igrača više u samom finišu meča. Međutim, kada je bilo najteže Spartak Vojput je zaigrao odličnu i čvrstu odbranu. Uprkos manjku igrača nisu primili gol punih sedam minuta, dok su na drugoj strani Božović, Pavlović i na kraju Jovanović osigurali desetu uzastopnu pobedu.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3033
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.