Komentara: 3
Pregleda: 3135

Nosković: Zvezda je favorit na "Marakani", ali...

26.09.2013. u 19:10h
Izvor: Mondo
Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka sa istim ambicijama dočekuju međusobni duel u 7. kolu Jelen Superlige ("Marakana", nedelja u 19 časova), ali u različitoj atmosferi. Crveno-beli su vezali dva neuspeha, remi sa Donjim Sremom i poraz od Voždovca, dok je Spartak prošlog vikenda pobedio Napredak i prekinuo niz od tri poraza.U međuvremenu, obe ekipe su u sredu prošle u osminu finala Kupa Srbije.
Nosković: Zvezda je favorit na "Marakani", ali...

Velike zasluge za dobre igre "golubova" proteklih dana ima napadač Aleksandar Nosković, strelac jednog gola protiv Napretka (3:2), a dva protiv Partizana iz Bumbarevog Brda (3:0).

"Posle crne serije od tri poraza, pobedama protiv Napretka i jučerašnjom u Kupu dobili smo samopouzdanje i mislim da ćemo nastaviti u istom ritmu", optimista je 24-godišnji centarfor, "dete subotičkog Spartaka".

Prošle sezone Spartak je u Subotici pobedio Crvenu zvezdu 3:0, ali je potom u Beogradu ubedljivo poražen 4:1.

"Kada se igra na 'Marakani' protiv Zvezde, to znači da je Zvezda favorit", ističe Nosković, ali...

"Pokušaćemo svim snagama da odigramo kao što umemo, a iskreno, pošto je Zvezda imala par kikseva u ovom prvenstvu, mislim da bismo mogli da ostvarimo pozitivan rezultat" - dodao je.

Odbranu crveno-belih mnogi ističu kao najslabiji deo tima, a Nosković je napadač... Ipak, odgovor na pitanje da li ima spreman plan kako da matira Bobana Bajkovića bio je diplomatski.

"Ako mi se pruži prilika da dam gol, daću ga", poručio je Aleksandar Nosković uoči nedeljne utakmice na "Marakani".

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3135

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.