Komentara: 8
Pregleda: 6170

Nosković pojačao napad Bačke 1901

08.02.2016. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
Iskusni napadač Aleksandar Nosković pojačao je redove Bačke 1901 čiji će dres nositi narednih šet meseci.
Nosković pojačao napad Bačke 1901

U godini jubileja kada Bačka 1901 slavi 115 godina postojanja rukovodstvo ništa ne prepušta slučaju, pa se na obostrano zadovoljstvo lako dogovorilo sa Noskovićem za saradnju do kraja ove sezone.

Povodom dolaska Aleksandra Noskovića u redove najstarijeg kluba sa naših prostora, predsednik subotičkog srpskoligaša Nemanja Simović rekao je:

– "Aleksandar Nosković je ime subotičkog fudbala i veoma mi je drago što smo uspeli da se dogovorimo za saradnju. Siguran sam da će tokom prolećnog dela prvenstva pokazati svoj neosporni fudbalski kvalitet i da će se navijači Bačke često radovati njegovim golovima, a samim tim i dobrim igrama i rezultatima našeg tima."

Nosković je uspešno nosio dres Spartaka, a potom prešao u Ergotelis. Po povratku iz Grčke iskusni napadač tokom prvog dela ove sezone nastupao je za Bačku iz Bačke Palanke. Bivši golgeter subotičkog superligaša prihvatio je ponudu našeg najstarijeg kluba.

– Bačka je dobro organizovan klub, sa ambicioznim ljudima u Upravi  i nije bilo teško da se dogovorimo za saradnju. Posebno mi je drago što ću u naredne pola godine nositi dres kluba za koji sam nastupao u mlađim selekcijama. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje svih  i da svojim igrama doprinesem što boljem rezultatu ekipe do kraja sezone – kaže Nosković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 6170
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.