Komentara: 0
Pregleda: 11011

Nordent - dentalni turizam u Subotici

18.05.2011. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
Nordent - dentalni turizam u Subotici

U proteklih nekoliko godina broj pacijenata koji putuju u Srbiju iz Evropskih zemalja radi stomatološke usluge se udvorstručio, a Subotica ističe kandidaturu da bude jedan od predvodnika tzv. "dentalnog turizma" u Vojvodini. Naime, u Subotici je sinoć svečano otvoren Stomatološki centar "NorDent" namenjen Subotičanima, ali i pacijentima iz zapadne Evrope, pre svega Norveške, koji u ovom centru dobijaju isti kvalitet stomatoloških usluga kao na zapadu, ali po znatno nižim cenama.

Kako je istaknuto na otvaranju Stomatološkog centra, "NorDent" je nastao kao odraz potrebe da se Subotičanima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatološka usluga, a koja se ranije mogli naći samo u većim gradovima zemlje ili inostranstva.

Nordent Subotica

"NorDent" je opremljen sa tri stomatološke ordinacije projektovane prema tehničkim i tehnološkim dostignućima sadašnjice i savremenim digitalnim dijagnostičkim centrom. Prvi pacijenti iz Norveške već su probali usluge "NorDent"-a, gde po znatno nižim cenama nego u zapadnoj Evropi dobijaju isti kvalitet usluge, a sve ovo je dostupno i Subotičanima.

Stomatolozi u Srbiji su dobro poznati po svojoj stručnosti, moderno opremljenim ordinacijama i pristupačnim cenama stomatoloških usluga - neke stomatološke intervencije koštaju čak i do 75% manje nego u većini evropskih zemalja i Americi.

Nordent Subotica

"NorDent" nudi širok spektar stomatoloških usluga: Protetika, Beljenje zuba, Fluorizacija, Uklanjanje kamenca i mekih naslaga, Zalivanje fisura, Apikotomija, Hirurško vađenje impaktiranog umnjaka, Sinus lift, Hirurgija mekih tkiva, Implantologija, Plombe od estetskih materijala - "bele plombe", Nakit za zube, Rentgen dijagnostika.

Stomatološki centar "NorDent" se nalazi u dvorištu hotela Gloria Lux u Subotici. Njegovim otvaranjem, turistička ponuda u Subotici dobila je još jednu važnu kariku.

Internet prezentacija: stomatološki centar Nordent

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 11011
Povezane teme

dentalni turizam

nordent

subotica dental turizam

hotel gloria

beljenje zuba

bele plombe

uklanjanje kamenca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.