Komentara: 1
Pregleda: 2294

Noć istraživača 2021 pod sloganom "Ozeleni naukom"

14.09.2021. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
S obzirom da su organizatori prethodne godine bili prinuđeni da najveći deo aktivnosti sprovode onlajn zbog pandemije, sada se nadaju da će "Evropska noć istraživača", koja se ove godine održava pod sloganom „Ozeleni naukom“, biti održana uživo, uz poštovanje propisanih mera.
Noć istraživača 2021 pod sloganom "Ozeleni naukom"

Naziv projekta "Noći istraživača 2021" je "Reconnect upgrade 3.0 (Use of Projects Games, Research And Digital in Education)" a glavna tema je "European Green Deal" (Evropski zeleni dogovor).

Subotička Evropska noć istraživača će se održati 24. septembra 2021. godine od 16 – 22 časa u sali Tehničke škole "Ivan Sarić", a nosilac projekta za naš grad je Visoka tehnička škola strukovnih studija (VTŠ).

Zvaničan program i dodatne informacije će biti postavljene uskoro na Fejsbuk stranici ove manifestacije za Suboticu. Dok čekate početak manifestacije možete pogledati kako je to izgledalo prošle godine u onlajn okruženju.

Ne zaboravite, Svet je zanimljiv koliko smo mi radoznali!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2294

Povezane vesti

Povezane teme

noć istraživača

noć istraživača u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.