Komentara: 11
Pregleda: 3633

Nikolić obišao Narodno pozorište

25.09.2012. u 15:53h
Izvor: RTV City
U okviru obilaska kulturnih ustanova u gradu, novi član gradskog veća zadužen za kulturu Miloš Nikolić posetio je danas, ,Narodno pozorište’’ i sa upravnicom Ljubicom Ristovski razgovarao o problemima zaposlenih.
Nikolić obišao Narodno pozorište

Prostorije ,,Narodnog pozorišta’’ trenutno se nalaze u okviru fabrike ,,Mladost’’ gde zaposleni u ovoj kulturnoj ustanovi trenutno obavljaju svakodnevne poslovne aktivnosti, od administrativnih pa sve do proba samih glumaca. 

Slika koju smo zatekli izgleda prilično loše, od oronulih i vlagom izgriženih zidova, neupotrebljivog toaleta do sale za probe u kojoj je improvizovana izolacija i ostaci mašina proizvodnog pogona nekadašnje fabrike.

Prilično je lako zamisliti gde glumci pronalaze inspiraciju dok rade u ovakvom ambijentu, ali samo u slučaju kada igraju tragedije. Trenutno su ovde podstanari, ali se nadaju da će se uskoro useliti pod neki novi i nešto sigurniji krov.

Ideje za rešenje problema postoje ali gospodin Nikolić nije davao izjave, to će učiniti kada završi posetu svim ustanovama i zaokrži sliku o stanju
u oblasti kulture u Subotici u ovom trenutku.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3633
Povezane teme

Narodno pozorište

miloš nikolić

ljubica ristovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.