Komentara: 27
Pregleda: 11880

"Neverne bebe" zabavljaju Subotičane za novogodišnju noć

10.12.2018. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Tačno tri nedelje pred "najluđu noć" saznali smo ko će na prelazu iz 2018. u 2019. godinu zabavljati Subotičane na centralnom Gradskom trgu. Kao glavni bend biće "Neverne bebe", pop-rok sastav iz Beograda, poznat po brojnim energičnim nastupima i koncertima širom regiona.
"Neverne bebe" zabavljaju Subotičane za novogodišnju noć

Bend postoji od 1993. godine i do sada je izdao šest studijskih albuma, a predvodi ga frontmen grupe, klavijaturista, kompozitor, tekstopisac, aranžer i producent, Milan Đurđević. Tokom više od četvrt veka postojanja i scenskih nastupa sastav je doživeo brojne promene, ali ne i muzički pravac. Veče uoči nastupa u Subotici bend će se zagrejavati na Zlatiboru.

Neverne bebe će svoj nastup, uz proviziju menadžerske agencije, naplatiti milion i po dinara (bez PDV-a), a novac je obezbeđen iz godišnjeg budžeta Turističke organizacije Subotice, kako se navodi u dokumentaciji javne nabavke, "u cilju promocije turističke ponude destinacije Subotica-Palić".

Kako nam je rečeno odluku o bendu koji će nastupiti 31. decembra donela je Radna grupa pri Gradskoj upravi, koja je zadužena za program ispraćaja 2018. godine.

"Neverne bebe" zabavljaju Subotičane za novogodišnju noć

Kao i ranijih godina očekuje se zanimljiv program za različite muzičke ukuse, koji će, biti saopšten u naredne dve nedelje. Prošle godine na Gradskom trgu u četvoročasovnom muzičkom programu nastupili su Đorđe David i Milan Topalović - Topalko, dok je uvertiru u "najluđu noć" dnevnom žurkom napravila subotička grupa "Perpetuum mobile".

Tačno u ponoć, kako tradicija nalaže, očekuje se vatromet i valcer "Na lepom plavom Dunavu". Za ljubitelje klasične muzike veče pre Velika većnica će biti domaćin koncertu Subotičkog simfonijskog orkestra.

Ako još uvek ne znate gde ćete za Novu godinu, možda vam se dopadnu neke ponude za doček koje imamo na našem "Novogodišnjem odeljku".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 11880

Povezana vest

Povezane teme

doček nove godine

novogodišnji koncert

novogodišnji praznici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.