Komentara: 8
Pregleda: 3002

Nestašica ulja?

13.09.2012. u 15:58h
U Subotici nema nestašice ulja, iako su pojedine trgovine nešto slabije sabdevene ovim proizvodom. Razlog zbog čega su rafovi sa uljem prazni jeste slabija dostava dobavljača, navode u Trgopremetu.
Nestašica ulja?

Po njihovoj proceni, dobavljači čekaju novo poskupljenje ulja kako bi isporučili veću količinu. Najave oko nestašice i novog poskupljenja ulja, većini građana ne prijaju.

I dok neki sugrađani idu u nabavku zaliha ulja, zbog najave nestašice i poskupljenja, oni drugi nisu ni primetili da ulja na rafovima nema dovoljno.

Dostava ulja jeste smanjena, navode u Trgopremetu, ali prema njihovoj proceni razlog toga nije nestašica, nego najava novog poskupljenja.

U poslednjih 60 dana cena ulja je povećana od 20 do 22 odsto, a spekuliše da će već ovih dana dostići cenu od 200 dinara po litru. Iapk stručnjaci tvrde da za povećanje cena nema nikakvog razloga jer su prinosi suncokreta ove godine bili čak i viši od očekivanih.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3002
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.