Komentara: 37
Pregleda: 18585

Nestao majmun iz Zoo vrta na Paliću

11.05.2018. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
Majmun vrste Tamarin, stanovnik Zoološkog vrta na Paliću, od juče se vodi kao nestao. Još uvek nije poznato da li je pobegao ili je ukraden.
Nestao majmun iz Zoo vrta na Paliću

Policija je po prijavi Zoo vrta Palić izašla na lice mesta, nakon uviđaja slučaj predala Osnovnom javnom tužilaštvu, iz kojeg smo dobili informaciju da se još uvek ne znaju sve okolnosti, te da se životinja za sada vodi kao nestala.

Ni u Zoološkom vrtu ne mogu sa sigurnošću da kažu da li je majmun vrste Tamarin ukraden ili je pobegao, a ne isključuje se ni mogućnost da je još uvek negde u okviru Zoo vrta, te da će ga možda i sami pronaći u narednim danima.

U pitanju je relativno sitna životinja iz grupe primata koja često boravi na drveću, 80 odsto hrane koju konzumira čine bilje i voće, a još se hrani sitnim gmizavcima, insektima, gušterima i zmijama.

Iz policije poručuju da se intenzivno radi na ovom slučaju, te da su preduzete sve radnje da se utvrdi pod kojim uslovima je životinja nestala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 18585

Povezana vest

Povezane teme

ZOO vrt Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.