Komentara: 40
Pregleda: 15660

Nemanja Komazec - Gradonačelnik Subotice?

08.07.2012. u 19:53h
Ovih dana smo imali priliku da budemo svedoci formiranja velike koalicije na lokalnom nivou između Demokratske stranke, Saveza vojvođanskih Mađara, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Liberalno-demokratske partije, Srpskog pokreta obnove, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije, Saveza bačkih Bunjevaca i Bunjevačke stranke.
Nemanja Komazec - Gradonačelnik Subotice?

Međutim, ono što zasigurno budi najviše interesovanja u subotičkoj javnosti jeste ko će preuzeti i čast i veliku odgovornost da u ovoj turbulentnoj i nimalo zavidnoj ekonomsko-političkoj situaciji dostojno vodi i predstavlja naš grad, Suboticu, na poziciji budućeg Gradonačelnika.


Novi gradonačelnik?

Kako Subotica.com nezvanično saznaje, novi gradonačelnik najsevernijeg grada Srbije u toku naredne nedelje trebalo bi da postane Nemanja Komazec, rođen 1979. godine u Subotici. Nemanja je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a na funkciju gradonačelnika Subotice trebao bi da stupi sa dosadašnje pozicije državnog sekretara u Ministarstvu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi republike Srbije, koje po koalicionom sporazumu pripada Demokratskoj stranci.

Navedeno još uvek nije potvrđeno kao zvanična informacija unutar Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici, a do zvaničnog saopštenja pročitajte:

Ko je sve pominjan kao mogući gradonačelnik?

Nemanja Komazec - Gradonačelnik Subotice?

Nakon višenedeljnih spekulacija i jedne (u tom momentu, činilo se) realne opcije da ministar Oliver Dulić preuzme funkciju vođenja grada Subotice, u razgovorima za funkciju Gradonačelnika su pominjana i imena Modesta Dulića, predsednika Gr. Odbora Demokratske stranke, Saše Vučinića, dosadašnjeg Gradonačelnika, kao i Nenada Ivaniševića - zamenika direktora Gerontološkog centra u Subotici. Gradski odbor DS u Subotici je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, odlučio da Gradonačelnik Subotice postane Nemanja Komazec.


Pozicija predsednika Skupštine grada Subotice, po koalicionom sporazumu pripada Savezu vojvođanskih Mađara i tu funkciju, po nezvaničnim informacijama, obavljaće Maria Kern Šolja.

Na poziciju „drugog najjačeg mesta u gradu“, kako se još kao sinonim predstavlja funkcija direktora JP „Direkcija za izgradnju grada Subotice“, trebao bi da stupi, po nezvaničnim informacijama,  Nenad Ivanišević, kome bi ova pozicija bila poverena nakon niza godina uspešnog vođenja Gerontološkog centra u Subotici.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 15660
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Oliver Dulić

Nenad Ivanišević

Modest Dulić

izbor gradonačelnika

Nemanja Komazec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.