Komentara: 4
Pregleda: 3951

Nastavljaju se besplatni fitnes treninzi za žene

15.04.2021. u 15:22h
Izvor: Subotica.com
Cilj akcije je promovisanje zdravih stilova života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji. Vežbe će se održavati jednom nedeljno. Naredni trening je u subotu.
Nastavljaju se besplatni fitnes treninzi za žene

Sportski savez Subotice nastavlja realizaciju projekta "Budi zdrava, vežbaj sa nama", koji je bio privremeno obustavljen zbog nepovoljne epidemiološke situacije. Naredni trening održaće se u sali MESŠC-a, u subotu, 17. aprila, od 8:30 časova, a vodiće ga trener Marko Popić.

Kako navode u Sportskom savezu, broj vežbača je ograničen na 40, prednost imaju žene koje su se prijavile na početku akcije i koje su već učestvovale  i kojima je na mejl poslat poziv za vežbanje. Za prijavu i više informacija možete pozvati 553-306 ili doći lično u prostorije Saveza u zgradi "Jadrana".

Projekat je urađen u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, a u akciji učestvuje 14 gradova i opština. Cilj je da se obezbedi stalna aktivnost u cilju angažovanja što većeg broja žena da se bave fizičkim aktivnostima, vežbanjem i sportom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 3951
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.